Gyllerogatan 1
233 51 Svedala
Kundservice
Vard: 09:00-12:00

Om oss

1884 – 1995 – 2006 – 2013 – 2024

Moderbolaget Tegger Gruppen AB har drivit fastighetsförvaltning sedan 1884 som huvudsaklig verksamhet genom att äga och förvalta fastigheter.
1995 etablerades förvaltningsverksamheten som en egen gren och under eget namn (Tegger Fastigheter) och knoppades av helt 2006 och blev då eget aktiebolag.
2013 bytte företaget namn till FastighetsTeamet Syd AB och våra systerbolag Tegger Trädgård AB & Tegger Städ AB.
Alla förvaltningsuppdrag sköts av FastighetsTeamet, både till externa kunder och till koncernens egenägda fastigheter. Våra uppdrag är en blandning av rena rutinuppdrag med t.ex. yttre renhållning och trädgårdsskötsel till avancerad teknisk service och reparationsarbete på våra objekt.
Under 2022 har vi lagt till förvaltar-uppdrag på tjänsteutbudet, där vi kan erbjuda allt från teknisk expertis, besiktningar, konsultarbete samt viss ekonomisk förvaltning m.m.
2024 påbörjar vi en mindre expansion, då vi skall satsa på nya marknadsandelar, men med tyngdpunkt på att vi skall fortsätta vara den lilla familjära förvaltaren med personlig kontakt.

Våra specialiteter

Våra specialiteter är personlig service med familjär touch, där akut felavhjälpning står högt på agendan. Snabb och kompetent service inom många område med kort varsel.
Inom FastighetsTeamet erbjuder vi även flertalet bygg-relaterade tjänster med renovering, om- & tillbyggnad samt förekommande El och VVS arbete . Vi finns i tjänst Dygnet Runt – Året Runt.